Skip to content

Carlton Beach

Carlton Beach

Dit hotel biedt kamers met een balkon en ligt op slechts 50 meter van het strand in Scheveningen. Carlton Beach beschikt over wellnessfaciliteiten en twee restaurants.

De kamers van Carlton Beach zijn voorzien van moderne badkamers met glazen schuifdeuren. Elke kamer heeft een koelkast met diverse drankjes en een Nespresso-apparaat.

Vanaf het hotel wandel je in 10 minuten naar het Holland Casino Scheveningen, en de beroemde pier kun je te voet in slechts 5 minuten bereiken. Op 50 meter van het Carlton ligt de tramhalte Zwarte Pad, vanwaar je met de tram in 15 minuten naar het centrum van Den Haag reist.

Tot de wellnessfaciliteiten van het Carlton Beach behoren een binnenbad met een solarium, een stoombad en een fitnesscentrum. Er zijn ook binnen- en buitensauna’s en je kunt hier genieten van verschillende rustgevende massagebehandelingen.

De Beach Brasserie serveert lichte hapjes voor de lunch en overheerlijke snacks in een informele omgeving met een open haard met unieke vormgeving. In de Smugglers Grill & Bar worden gerechten uit de internationale keuken en biologische maaltijden aangeboden.

Informatie over het ontbijt:
Buffet

Parkeren:
Privéparkeren beschikbaar bij het hotel

Carlton Beach Adres: Gevers Deynootweg 201, 2586 HZ Scheveningen, Nederland