Skip to content

Hotel Arena

Hotel Arena

Je komt in aanmerking voor een Genius-korting bij Hotel Arena! Om bij deze accommodatie te besparen, hoef je alleen maar in te loggen.

Hotel Arena is gelegen in het Oosterpark en bevindt zich in het populaire Amsterdam-Oost. In café-restaurant PARK kunnen gasten genieten van het uitzicht en heerlijke gerechten en drankjes. Het hotel beschikt ook over een terras, creatieve studio´s voor vergaderingen en een oude kapel voor evenementen. Het stadscentrum bereikt u in 10 minuten lopen.

Het hotel is gevestigd in een historisch pand dat ooit fungeerde als een weeshuis en verpleeghuis. De kamers van Hotel Arena zijn voorzien van hoge plafonds, grote ramen, schuine wanden, houten balken en originele ornamenten. Alle kamers zijn verschillend, maar elke kamer heeft een flatscreen-tv, airconditioning, een zithoek en een eigen badkamer.

Het hotel biedt een 24-uursreceptie, gratis WiFi, fietsverhuur en een gastheer die u diverse lokale tips kan geven.

De ingang van het hotel is bereikbaar via het Oosterpark. Parkeren in de ondergrondse garage is mogelijk tegen een toeslag. Diverse trams stoppen om de hoek en bieden verbindingen met de voornaamste bezienswaardigheden, zoals het Museumplein (2,8 km), het Leidseplein (2,7 km), het Rembrandtplein (2 km) en de Dam (2,5 km).

Informatie over het ontbijt:
“Continentaal, Italiaans, Vegetarisch, Glutenvrij, Buffet”

Parkeren:
Privéparkeren beschikbaar bij het hotel

Hotel Arena Adres: ‘s-Gravesandestraat 55, Amsterdam Oost, 1092 AA Amsterdam, Nederland