Skip to content

Hotel Thermen Bussloo – Apeldoorn

Hotel Thermen Bussloo - Apeldoorn

Je komt in aanmerking voor een Genius-korting bij Hotel Thermen Bussloo – Apeldoorn! Om bij deze accommodatie te besparen, hoef je alleen maar in te loggen.

Hotel Thermen Bussloo – Apeldoorn bestaat uit een hotel en een wellnesscentrum, die met elkaar verbonden zijn door een ondergrondse tunnel. Het hotel ligt aan het meer Bussloo. Het centrum van Apeldoorn bevindt zich op 10 km afstand.

Er zijn verschillende sauna’s, bubbelbaden, stoombaden en tuinen om doorheen te wandelen. Bij Thermen Bussloo kun je heerlijk tot rust komen met meditaties in het wellnesscentrum.

De kamers bieden uitzicht op het bos of het meer Bussloo en zijn voorzien van airconditioning, een moderne inrichting en een flatscreen-tv. Elke kamer heeft gratis WiFi en een ruime badkamer.

Het restaurant serveert gezonde gerechten die bereid zijn met lokale producten. Je kunt in de lounge van dit wellenssresort genieten van een drankje bij de open haard.

De steden Zutphen en Deventer liggen op nog geen 20 minuten rijden van Hotel Thermen Bussloo – Apeldoorn. De snelweg A1 bereik je met de auto in 10 minuten.

Informatie over het ontbijt:
“Vegetarisch, Veganistisch, Glutenvrij, Buffet”

Parkeren:
Gratis parkeren beschikbaar bij het hotel

Hotel Thermen Bussloo – Apeldoorn Adres: Bloemenksweg 38, 7383 RN Bussloo, Nederland