Skip to content

Parkhotel Valkenburg

Parkhotel Valkenburg

Je komt in aanmerking voor een Genius-korting bij Parkhotel Valkenburg! Om bij deze accommodatie te besparen, hoef je alleen maar in te loggen.

Parkhotel Valkenburg is gevestigd in een monumentaal gebouw ontworpen door architect Pierre Cuypers, op 300 meter van het centrum van de stad. Gasten profiteren van gratis toegang tot de fitnessruimte en een wellnesscentrum met een overdekt zwembad. In het hele hotel kunt u gebruikmaken van snelle WiFi.

Parkhotel Valkenburg biedt onlangs gerenoveerde kamers met een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Ze bieden uitzicht op de schilderachtige omgeving.

Het restaurant is gevestigd in een voormalig klooster en heeft een terras met uitzicht op de heuvels rond het hotel. Het serveert Franse gerechten en elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. U vindt er verschillende soorten brood, biologische thee, Prosecco, yoghurt, muesli, fruit en eieren.

Het Parkhotel Valkenburg biedt ook verschillende diensten voor fietsers: moderne fietsen, gratis fietsroutes, een beveiligde fietsenstalling, een schoonmaakstation, GPS-verhuur en pastamaaltijden.

Een regionale expert is beschikbaar om te helpen met het plannen van uitstapjes en om vragen te beantwoorden over de regio. De accommodatie bevindt zich op 20 minuten van Maastricht en Aken, en op 8 km van de Golf en Country Club Hoenshuis.

Informatie over het ontbijt:
“Amerikaans, Buffet”

Parkeren:
Gratis privéparkeren beschikbaar bij het hotel

Parkhotel Valkenburg Adres: Neerhem 68, 6301 CJ Valkenburg, Nederland