Skip to content

Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam

Je komt in aanmerking voor een Genius-korting bij Pulitzer Amsterdam! Om bij deze accommodatie te besparen, hoef je alleen maar in te loggen.

Het onlangs gerestaureerde luxehotel Pulitzer Amsterdam is gevestigd in 25 onderling verbonden 17e- en 18e-eeuwse grachtenpanden aan de Prinsengracht en de Keizersgracht. Tijdens je verblijf kun je een boottocht te maken. Er is gratis WiFi beschikbaar.

In het hotel worden in 225 unieke kamers en buitengewone suites traditioneel en modern Nederlands design gecombineerd. In de kamer vind je toiletartikelen van Ds & Durga, een vintage telefoon en een fietsreparatieset. Het hotel is in 2016 compleet gerenoveerd.

Het nieuwe Jansz. is een chic restaurant waar de hele dag door gerechten worden geserveerd die zijn bereid met de beste ingrediënten. Je kunt er genieten van moderne en klassieke gerechten met een Nederlands tintje. Lobby en Pulitzer’s Garden is een plek om op te laden met uitzicht op de tuin. De Pulitzer’s Bar is ook opnieuw ingericht en schenkt cocktails in een chique, intieme ambiance.

Beroemde bezienswaardigheden als het Anne Frank Huis, de Dam en de Jordaan zijn allemaal te voet in 15 minuten te bereiken. De tramhalte Westermarkt ligt op 200 meter afstand. Vanaf daar reis je gemakkelijk naar de rest van de stad en naar het centraal station.

Informatie over het ontbijt:
“Continentaal, Buffet”

Parkeren:
Privéparkeren beschikbaar

Pulitzer Amsterdam Adres: Prinsengracht 323, Amsterdam Centrum, 1016 GZ Amsterdam, Nederland