Skip to content

Villa Augustus

Villa Augustus

Het Villa Augustus is gevestigd in een voormalige watertoren, op 15 minuten wandelen van het historische centrum van Dordrecht. Het beschikt over een groot terrein met onder andere een siertuin en een biologische moestuin.

Alle lichte accommodaties zijn voorzien van extra lange bedden en een flatscreen-tv met kabelzenders. Een minibar en een dienblad met een waterkoker, thee en koffie zijn ook aanwezig. U kunt in alle ruimtes gratis gebruikmaken van WiFi.

De marktwinkel/café van het Villa Augustus biedt tal van seizoensgebonden producten en delicatessen. In de eigen bakkerij worden huisgebakken zuurdesembrood, koekjes en taarten gemaakt. Midden in de moestuin vindt u een restaurant, waar verse maaltijden met voornamelijk biologische ingrediënten op het menu staan.

Als gast van het hotel kunt u gratis privéparkeren.

Het Dordrechts Museum ligt op 2 km afstand van het Villa Augustus. Met de auto is het 30 minuten rijden naar Rotterdam, en u kunt ook met de waterbus naar deze stad reizen. De molens van Kinderdijk zijn met de auto in 20 minuten bereikbaar.

Informatie over het ontbijt:
Buffet

Parkeren:
Gratis parkeren beschikbaar bij het hotel

Villa Augustus Adres: Oranjelaan 7, 3311 DH Dordrecht, Nederland