Skip to content

Volkshotel

Volkshotel

Volkshotel ligt in de wijk Amsterdam-Oost, op slechts 50 meter van metrostation Wibautstraat. Het hotel biedt een levendig lobbycafé, een nachtelijke cocktailbar, werkplekken, vergaderzalen en een creatieve hub met studio’s voor ontwerpers en muziekproducenten. Op de 7e verdieping bevindt zich een restaurant met een 360°-uitzicht over Amsterdam. WiFi is gratis beschikbaar.

Elke hotelkamer heeft een minimalistische inrichting en privékamers met een gedeelde badkamer. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv en een eigen badkamer.

In het populaire eigen restaurant worden heerlijke maaltijden geserveerd. Op het dak kun je ontspannen in een kleine spa met 3 hot tubs en een sauna. Daarnaast kun je genieten van yoga- en sportlessen en tal van culturele evenementen.

Het Volkshotel biedt in het weekend een levendig nachtprogramma.

De rivier de Amstel bevindt zich op 2 minuten wandelen van het Volkshotel, en het Oosterpark ligt op 850 meter afstand. In de buurt zijn tal van bars en restaurants te vinden. Vanaf het hotel is het ruim 1 km naar de wijk De Pijp, iets meer dan 2 km naar het Rembrandtplein, en ongeveer 3 km naar het Museumkwartier.

Informatie over het ontbijt:
Buffet

Parkeren:
Privéparkeren beschikbaar bij het hotel

Volkshotel Adres: Wibautstraat 150, Amsterdam Oost, 1091 GR Amsterdam, Nederland